Oliver Thomas komt met langverwacht album

Oliver Thomas

2012 wordt een belangrijk jaar voor Oliver Thomas. Het is niet alleen het jubileumsjaar, want hij is al twintig jaar met muziek bezig. Ook komt dan zijn langverwachte album “Voll erwischt“. In de planning staat dat hij 24 februari uit komt.

Oorspronkelijk zou het album in het voorjaar van 2011 uitkomen, daarna werd het verschoven naar de herfst en nu dus in februari 2012.  Toch heeft Oliver Thomas niet stilgezeten. Hij heeft twee extra nummers opgenomen, dus nu staan er 14 liedjes op in plaats van 12.

Ook kent het album drie bonusnummers. Zo is er het duet met Eli MelindaIch hab noch nie so geliebt“, de Duitse versie van “(I’ve Had) The Time Of My Life”) uit de film Dirty Dancing  dat werd gezongen in “ZDF-Fernsehgarten”, Ook staan “Schreib deinen Namen an die Tür” en “Deine kleinen Lügen” als bonusnummer op het album “Voll erwischt“.

Bekijk hier Oliver Thomas en Eli Melinda met “Ich hab noch nie geliebt“:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *