Max Raabe en Silvester

Max Raabe

Het jaar 2011 was best succesvol voor Max Raabe en zijn Palast Orchester. Aan het begin van december trad hij voor het eerst op in de Cadogan Hall in Londen.En ook in 2012 zoekt hij het succes verder van huis, dan speelt hij in het Metropolitan Museum of Art in New York.

Ook heeft Max Raabe in december een single uitgebracht: Mit Dir möchte ich immer Silvester feiern , het perfecte nummer voor december. Met zijn herkenbare stijl en stem zingt over oudejaar. Het geeft het een melancholisch tintje, wat natuurlijk bij het terugkijken naar het vorige jaar hoort. In de videoclip is dan ook Max Raabe en het Palast Orchester te zien op een oudejaarsfeest, terwijl de gasten plezier hebben

Bekijk hier de videoclip van Max Raabe en het Palast Orchester met  Mit Dir möchte ich immer Silvester feiern:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *