Druk jaar voor Nockalm Quintett

Nockalm QuintettPas afgelopen juli kwam hun laatste album “Zieh dich an und geh” uit, maar het Nockalm Quintett zit niet stil. 2012 wordt het nocki-jaar doordat ze dat jaar hun 30-jarige jubileum vieren. Dit is de reden dat ze nu al liedjes uitgezocht hebben voor hun volgende album. Volgens frontman Gottfried Würcher zitten er grote titels tussen, dat beloofd dus veel goeds. De fans hoeven niet lang te wachten op het nieuwe album want in maart 2012 komt al hun nieuwe album uit. Verder maken ze een grote jubileum-tour en reizen ze mee met de tour van Florian Silbereisen.

Ook het jaarlijkse Nockalmfest staat in het teken van 30 jaar Nockalm Quintett. In september 2012 hebben ze in Millstatt een driedaags feest met verschillende artiesten. Zo zijn deze keer te gast: Silvio Samoni, Meilenstein, Die jungen Zillertaler, Wencke Myhre, Die 3 Oldies, Frau Wäber, Die Feldberger en Stefanie Hertel. Natuurlijk geven ook het Nockalm Quintett iedere dag een concert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *