Dominik Ofner en Hey du da drübn

Dominik Ofner uit de regio Steiermark si 21 en heeft op de muziekschool gezeten. Zijn grote droom is om muzikant te worden. Dit jaar heeft hij meegedaan aan het ORF-programma “Die große Chance“, een soort Oostenrijk Got Talent en kwam daarbij tot de halve finale. Hij zong daar zijn zelfgeschreven en gecomponeerde nummer “A Wahnsinn mit dir (du g’heast zu mir)” en natuurlijk begeleide hij zichzelf op zijn accordeon.

Hij heeft een nieuwe single en dat is “Hey du da drübn“. Die heeft hij ook gezongen tijdens “Die große Chance” en is nu dus als single uitgebracht. Op oudejaarsavond treed Dominik Ofner op bij Silverstadl van Andy Borg.

Bekijk hier Dominik Ofner met Hey du da drübn bij Die große Chance:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *