Andreas Rauch en Celina

De Oostenrijkse zanger Andreas Rauch presenteert zijn nieuwe single “Celina” en laat daarmee zijn hartstochtelijke en weemoedige kant zien. Andreas heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld als Schlagerzanger met zijn fans die gek zijn op de dansbare schlagermuziek die hij maakt.

Andreas Rauch vertelt in zijn nieuwe single voer het gevoel van verlangen en zingt over een magische vakantie-moment. Een onvergetelijke tijd aan zee, de onvermijdelijke scheiding als de vakantie over is en een lang verwachte reünie wordt het symbool van een sterk gevoel dat bestand is tegen de zwaarste stormen. Een droom die vaak niet uit komt, komt in dit nummer wel uit.

Beluister hier: Andreas Rauch met Celina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *