Semino Rossi geeft internetconcert

Semino RossiAankomende zaterdag geeft Semino Rossi een internetconcert. De afgelopen weken hebben luisteraars van verschillende Duitse stations kaarten kunnen winnen voor een akoestisch concert van Semino Rossi. Nu is bekend geworden dat het concert van 3 december ook op internet wordt uitgezonden. Zo kunnen er meer mensen genieten van dit concert dan alleen de enkele die zo gelukkig zijn geweest om kaarten te winnen.

Semino houd het klein en puur in dit concert, alleen twee gitaristen, een bassist, een keyboardspeler, een drummer en twee achtergrondzangeressen zullen hem begeleiden. Het concert vind plaats in de Jupiterzaal van Schloss Nordkirchen dat door zijn Barokke stijl ook wel het Versaille van Westfalen noemt.

Het concert wordt op 3 december om 19:00 uitgezonden op de Officiële website van Semino Rossi: www.seminorossi.com en op www.semmel.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *