Olaf gaat op tour door Duitsland

Olaf MalolepskiOlaf Malolepski heeft met zijn (solo)debuutalbum de verwachtingen overtroffen. Twee jaar geleden stopte de succesgroep Die Flippers en na veel brieven van fans heeft hij het album “Tausend rote Rosen” opgenomen. Nu is het succes zo groot dat Olaf iets terug wil doen voor de fans.

Olaf gaat in november 2012 met een tour door Duitsland. Hij geeft in die maand zestien concerten in verschillende steden. “Ik ga de leukste nummers uit mijn huidige album zingen en natuurlijk zullen ook de grootste Flipper-hits in het programma zitten”, aldus Olaf Malolepski. De voorverkoop begint in december.

Olaf staat niet alleen op het podium, naast een band heeft hij een speciale gast: Pia Malo. Olaf neemt zijn dochter mee op tour die al een tijdje aan de weg timmert als zangeres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *