Johan Heesters in ziekenhuis

Johan HeestersDe 107-jarige Johan Heesters ligt in het ziekenhuis nadat hij duizelig is geworden. Afgelopen zondag heeft hij ook al koorts gekregen. Zijn dochter Wiesje Herold die 80 is denkt dat het aan een bloedcirculatie ligt. Maar ze zegt ook dat als de leeftijd 107 is je dan altijd denkt dat het gevaarlijk is. En dat allemaal een week voor zijn 108ste verjaardag.

Alle verschijningen zijn afgezegt. Ook zijn verjaardagsconcert op 5 december in Breisach gaat niet door. Er zouden zo ongeveer 450 bezoekers komen en Johan Heesters zou zijn grootste operettesuccessen zingen. Deze week gaat zijn laatste film in première en daar is hij niet bij aanwezig, in de korte film Ten speelt hij de rol van Petrus. De film gaat over de tien geboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *