Charly Brunner heeft video Was immer du tust af

Charly Brunner

Vandaag begint de solo-carriere van Charly Brunner echt. Zijn nieuwe single “Was immer du tust” is vanaf vandaag te downloaden. Het is de eerste single van zijn eerste solo-album “Ich glaub’ an die Liebe” die in februari uitkomt. Het nummer “Was immer du tust” is een reis in jezelf, want hoevaak twijfel je niet over de dingen die je dagelijks doet. Altijd zijn er de gedachten dat alles anders moet. Ieder gaat zijn eigen weg om geluk te vinden, maar de enige weg om dat te doen is om je hart te volgen.

Bij een single hoort uiteraard een videoclip en die is ook vandaag uitgekomen. In de videoclip is een vrouw te zien die telkens in beeld die met bewegingen en mimiek onze fantasie prikkelt. Deze vrouw kan alles zijn, het geluk, de terughouding maar ook de twijfel.

Bekijk videoclip van Was immer du tust:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *