Adoro heeft goud voor Liebe meines Lebens

Adoro

Na een week in de verkoop heeft het nieuwst album van Adoro, “Liebe meines Lebens” al de gouden status bereikt. Hiermee wordt wederom het bewijs geleverd dat het concept van bekende popnummers in een klassiek jasje steken nogsteeds een groot succes is en dat het publiek het weet te waarderen.

Vorige week werden ze al beloond met verschillende Gouden en Platina-platen voor hun vorige albums. Gezamelijk zijn van het debuutalbum Adoro (5 maal goud), het tweede album “Für Immer und Dich” (3 maal goud) en “Glück” (Platina) meer als 1,25 miljoen over de toonbank gegaan. En nu mag het nieuwe album zich ook in dit rijtje plaatsen als een succesvol album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *