Olaf heeft succes met solo-album

Olaf Malolepski

Het debuutalbum “Tausend rote Rosen” van Olaf Malolepski heeft een goede binnenkomst in de Duitse hitlijst gehad. Het staat vanuit het niets op plek zestien. Ook in Oostenrijk (plek 38) en in Zwitserland (plek 68) wordt het album best aardig verkocht en staat het in de hitlijsten. Dat is helemaal niet slecht voor een debuutalbum met de oude vertrouwde Flipper-sound.

De single “Tausend rote Rosen” staat op de tweede plaats van de airplayhitlijst van de radio, dus daar heeft Olaf Malolepski ook succes mee. Olaf zelf is ontdaan, en is blij dat de fans hem ook als solo-artiest accepteren. Door dit succes wordt er nu op korte termijn een video opgenomen over het album, misschien dat er dus een dvd in zit zoals we van Die Flippers gewend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *