Dorfrocker delen jodeldiploma uit

Dorfrocker

De Dorfrocker zijn natuurlijk bekend in Duitsland en de Alpenlanden, maar in oktober hadden ze ook een optreden in de Verenigde Staten. Voor het US-Oktoberfest in St.Louis voor studenten van de Universiteit van Missouri hebben ze twee uitverkochte optredens gegeven. De studenten hebben voor de juiste sfeer ook nog de teksten van hun nummers uit hun hoofd geleerd.

Het hoogtepunt was de jodelles van Frontman Tobias en daarna de jodelwedstrijd. In de jury zaten natuurlijk de Dorfrocker en deelden het allereerste Jodeldiploma van de Universiteit van Missouri uit. Voor de Dorfrocker was dit een bekroning op een succesvolle periode waarbij hun album “Alm-Alarm – Das Beste der Dorfrocker” goed verkocht werd net als hun nieuwste single “Auf der Alm” wat ook een succes werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *